Contact

FAQ

Je kunt een foto op de homepage plaatsten door naar 'community / bestemmingen' te gaan. Vervolgens klik je op het board 'Reisinspiratie voor jou, van jou!' Hier zie je de tab 'Deel een pin' staan en als je hierop klikt kun je je eigen foto en tekst delen. Kies een korte en krachtige titel en zorg ervoor dat je duidelijk het land en de plaats vermeldt waar de foto is gemaakt. Je foto komt vervolgens op de homepage te staan.

Rechtsboven op deze pagina zie je je eigen foto staan. Ga hier naartoe en je zult zien dat er een klein menu verschijnt onder je foto waar je ook 'Mijn profiel' bij ziet staan. Klik hierop om je profiel te zien en om je profiel eventueel aan te passen.

Zonder abonnement kun je maar beperkt gebruik maken van de mogelijkheden van de Kleine Wereldreiziger Community. Je kunt bijvoorbeeld geen berichten sturen naar de andere leden van de community en je kunt geen vragen stellen waarmee je kunt worden geholpen in jouw reisvoorbereiding. Het lidmaatschap is voor consumenten gratis.

Ja. Als consument kun je een gratis account aanmaken op de community van Kleine Wereldreiziger met de huidige functionaliteiten. Dit abonnement zal je leven lang gratis blijven. Het is niet uitgesloten dat er in de toekomst een betaald lidmaatschap komt voor nieuwe leden waarbij je als consument dan extra voordelen krijgt. Je zult hiervan altijd op de hoogte worden gehouden. Wij waarderen uiteraard onze leden van het eerste uur!

Stuur een e-mail naar info@kleinewereldreiziger.nl. Wij zullen dan jouw abonnement stopzetten en je gegevens uit ons systeem verwijderen.

Wanneer je een bericht wil plaatsen ga je eerst naar 'Community / Bestemmingen' en vervolgens kies je het board waarin je je vraag wilt stellen. Let op, het board 'Reisinspiratie' is enkel bedoeld om foto's te uploaden en te delen. In de bestemming waar je vraag over gaat, kies je voor het tabblad 'Stel je vraag' en hier kun je vervolgens kiezen voor 'start topic in' om je vraag te stellen. Als je klaar bent met je vraag dan klik je op 'Start je topic in Stel je vraag' en je vraag zal direct verwerkt worden.

Wanneer je je bericht geplaatst hebt, zie je rechts in het scherm de tekst 'E-mail updates' staan. Wanneer je het vierkantje hiernaast aanvinkt, krijg je een update wanneer iemand op jouw bericht heeft gereageerd. Het systeem bewaart dit automatisch en je zult op de hoogte worden gehouden via e-mail als er een nieuwe reactie op je bericht verschijnt.

Ga naar jouw bericht dat je wilt wijzigen of verwijderen. Je ziet vervolgens rechts boven in je bericht een potloodje staan waarop je kunt klikken. Hier kun je kiezen voor 'bericht wijzigen' of ''bericht verwijderen'.

Je kunt je bericht / onderwerp sluiten zodat andere niet meer kunnen reageren. Je gaat hiervoor naar het betreffende bericht. Je ziet vervolgens rechts boven in je bericht een potloodje staan waarop je kunt klikken. Hier kun je kiezen voor 'topic sluiten'.

Op het leaderboard worden de meest actieve leden in deze community gerankt. Je krijgt punten wanneer je: - een topic plaatst - reageert op een topic - een topic liked Iedere maand hebben we een leuke verassing voor het meest actieve community lid!

Ja. Rechtsboven op deze pagina zie je je eigen foto staan. Ga hier naartoe en je zult zien dat er een klein menu verschijnt onder je foto waar je ook 'Inbox' bij ziet staan. Klik hierop om naar je eigen inbox te gaan. Wanneer je "@" gebruikt, kun je andere personen in de community een privé bericht sturen.

Je kunt op 2 manieren je berichten lezen. Rechtsboven op deze pagina zie je je eigen foto staan. Ga hier naartoe en je zult zien dat er een klein menu verschijnt onder je foto waar je ook 'inbox' bij ziet staan. Hier kun je op klikken om naar je inbox te gaan. Een snellere methode is om direct te klikken op de enveloppe die naast je profielfoto staat.

Ja, dat kan. Rechtsboven op deze pagina zie je je eigen foto staan. Ga hier naartoe en je zult zien dat er een klein menu verschijnt onder je foto waar je ook 'Mijn profiel' bij ziet staan. Klik hierop en ga vervolgens naar 'Profiel bewerken' onder je profielfoto. Hier kun je je profiel op privé zetten met de optie 'profiel privé maken'.

Nee. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en enkel gebruikt om je op de hoogte te houden van ontwikkelingen bij Kleine Wereldreiziger. Je zult als eerst op de hoogte worden gehouden van aanbiedingen en relevante informatie.

Neem voor praktische vragen over het gebruik van deze community contact op met Kleine Wereldreiziger via info@kleinewereldreiziger.nl. De klantenservice streeft ernaar om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Contact

Contactgegevens
Kleine Wereldreiziger
Koningsloper 2
5348 KT Oss

info@kleinewereldreiziger.nl
0655774639
www.kleinewereldreiziger.nl
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Reiscommunity voor ouders