Tip voor eenvoudig verblijf in Porto (2 volw. + 2 kind.)

Laatste reactie 24/03/2017 08:42 door Mireille
· Markeren als ongelezen
Rita Borghardt 3 maanden geleden geplaatst
Hoi Mireille,

In de zomervakantie gaan we een aantal weken naar Noord-Portugal (tip voor iedereen: tickets die kant op zijn nu insane goedkoop...) en starten in Porto.

Het blog over deze stad heb ik al uit mijn hoofd geleerd, maar ik ben ook zo benieuwd naar je verblijf daar aangezien je zo positief was: kamer + badkamer en fijne tuin: precies wat wij ook zoeken want een heel huis is echt niet nodig. De link naar airb&b leidt helaas niet naar Porto, of deze accomodatie. Kun je me daarom laten weten waar je verbleef?

Ik hoop dat je me kunt/wilt helpen. Ik ga nu gauw verder lezen, bedankt voor deze wereldse website!

Hartelijke groet,
Rita Borghardt


PS Inmiddels heb ik antwoord op je vraag gekregen via mijn eerdere post in het moodboard: veel dank daarvoor enne... ik zal ze de groetjes doen! :-)
Mireille Steegmans 3 maanden geleden geplaatst
Hoi Rita,

Super dat het gelukt is om hier de vraag nu ook neer te zetten.

Voor iedereen die je vraag ziet hier ook nog even mijn antwoord:

Gaaf dat jullie naar Noord-Portugal gaan, één van mijn persoonlijke favorieten. Goede tip ook van die vliegtickets, ik zie inderdaad dat eind juli heen en midden augustus terug prima prijzen nog geeft. Bedankt voor je tip!

Jouw vraag. Wij verbleven in Porto in 'the Pink house', ja inderdaad een knalroze gevel had het huis. Inderdaad link ik daar niet naartoe op Airbnb, omdat links vaak veranderen. Ik kan hem zo ook niet terugvinden. Het was inderdaad een prima plekje met de bakker vlakbij, bus om de hoek en lieve mensen en als je van yoga houdt kun je daar ook nog iedere ochtend bijna wel een lesje volgen. Ik heb met kerst nog een kerstmailtje van hen gehad dus ik zou zeggen, mail ze even rechtstreeks. Mailadres is jardimdoyoga@gmail.com. Noem mijn naam maar even, ik denk wel dat ze ons nog kennen en doe ze zeker ook de groeten als je gaat.

Blijf trouwens vooral je vragen stellen, want ik heb altijd meer informatie in mijn hoofd zitten nog dan dat ik ooit op papier ga krijgen.

Groetjes,
MireillePS Dat klinkt alsof je naar ze toegaat, wat ontzettend leuk! :-)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Inloggen   Nu aanmelden
Topic gestart 20 March 2017 om 12:57
Aantal lezers 3
Aantal reacties 1